Cambridge Residence

This Cambridge Residence was completed while designing at Ann Beha Architects. "Originally constructed in 1859 and modified in 1922, this house is located in a dense neighborhood, but the site offers a surprisingly large private landscape. A series of wood clad additions were replaced by a new 7,500 sf wing. The orientation of the new wing, with its full height windows, take maximum advantage of the southern exposure and open landscape. The addition is characterized by its simplicity, scale and materials." © Ann Beha Architects, Inc.

Other Projects

Graduate Commons at Harvard
Architecture
North Scituate Public Library
ArchitectureDesignGraphic Design
Common Boston 2009
Graphic DesignEditorial DesignPrint Design
Boyden Library
ArchitectureGraphic DesignPrint Design
Common Boston 2011
Graphic DesignEditorial DesignPrint Design
Eva Zeisel Originals
BrandingEditorial DesignFurniture Design
Common Boston 2010
Graphic DesignEditorial DesignPrint Design
McGauvran Center at UMass Lowell
ArchitectureBrandingGraphic Design
Dry Valley
Architecture
The Cadets
BrandingFashionGraphic Design
Back to Top